Firmaprofil

MHM Entreprenør & Maskinudlejning er en lille der blev startet i 2014, af Michael Holm Mortensgaard.Virksomheden holder til i På Højris allé 81 i Ikast, godt 15 Km fra Herning

MHM Entreprenør & Maskinudlejning arbejder i det meste af jylland, hvor vi yder forkeligrer former for sevice hvor vi kan tilbyde en kvalitetsløsning fx: Total entreprise, Jordarbejde, Anlægs arbejde, Nedrivning, Velligehold, Maskinsevice, maskinføreopgaver og maskinudlejning både med og uden føre, til det private og erhveret. Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt.

Kontakt Michael i dag og hør nærmere.

MHM Entreprenør & maskinudlejning Har godt og bredt sammerarbejdet med forskellig typer virksomheder så Har du behov for at vi arbejder på tværs af forskellige opgavetyper, fx Tømmer opgaver mure eller eltriker så er det i princippet ligegyldigt hvad du skal have fixet, så kan vi ordne det for dig. Vi kommer gerne fordi og tager en uforpligtende snak om din opgave.

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

IMG 2377

Samarbejdspartner

http://www.usmontage.dk

http://hm-as.dk

kj byggeservice aps - Herning

https://www.facebook.com/btbproducts/

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag

Adresse

Kontaktinfo

Uforpligtende tilbud